понеділок, 13 листопада 2017 р.

Міський конкурс «Учитель року- 2017»

15 листопада 2016 року в НВК «Ліцей № 10» пройшов І етап міського конкурсу «Учитель року - 2017» у номінації «Початкове навчання», під час якого 4 конкурсантів (Забутна А. М., Гуманітарна гімназія, Смирна І. Г., ЗОШ № 7, Ковальова Л.І., НВК «Ліцей № 10», Олійник О.С., ЗОШ № 12) презентували свої майстер-класи. Учасники конкурсу творчо підійшли до виконання цього завдання. Кожен продумав цікаві вправи для групової та парної роботи.
      Учителі побували на програмі «Майстер-шеф» у Забутної А.М, «готували» фірмову страву «Технологія створення ситуації успіху» за оригінальним рецептом.
      Разом з Ковальовою Л.І. вчилися втілювати ідеї сталого розвитку на різних уроках в початковій школі, жити з турботою про майбутнє, піклуватися про ресурси планети. Учасники майстер-класу уявляли себе в ролі старих речей, пропонували шляхи їх повторного використання у побуті. Створювали тематичні колажі на запропоновану тему.
      Смирна І.Г. запросила колег до казки «Котигорошко», під час якої показала власні прийоми роботи над темою «Речення».
      Олійник О.С. розповіла про три основні кроки щодо діяльнісного підходу як засобу розвитку особистості молодшого школяра. Провела із колегами цікаві фізкультхвилинки.
Журі оцінило старання конкурсантів, визначило кращих.
                         Побажаємо учасникам конкурсу творчості, наснаги, креативності !




1 коментар:

  1. Де можна переглянути матеріали майстер- класів з питань освіти зі сталого розвитку?

    ВідповістиВидалити

IMG 4293