четвер, 16 листопада 2017 р.

Притча

Один мудрець шукав здібного і талановитого учня, щоб передати йому свої знання. І вирішив він зібрати всіх своїх численних учнів.
Мудрець сказав їм:
-  У мене виникла проблема і я хочу дізнатися, хто з вас може розв’язати її. Бачите – позаду мене найбільші, найтяжчі і наймасивніші двері в усьому місті. Хто з вас зможе відчинити їх без сторонньої допомоги.
Деякі учні просто опустили голову: проблема видавалася нерозв’язною,  інші дослідили двері ретельніше, розглянули можливість використання важеля і особливості матеріалу і дійшли висновку, що задачу годі вирішити.
Тільки один учень, підійшов до дверей і ретельніше дослідив їх. Всі припускали, що двері замкнуті або заклинені, але на справді вони були ледь-ледь причинені. Учень глибоко зітхнув, зосередився і легенько штовхнув двері. Вони були сконструйовані так бездоганно, що вистачило легкого поштовху, щоб відчинити їх.
Мудрець знайшов собі наступника. Він обернувся до решти учнів і сказав таке:
-    Успіх в житті і роботі залежить від кількох визначних чинників і сьогодні ви могли спостерігати як вони діють. По-перше, дозвольте свої чуття вичерпно дослідити і зрозуміти реальність яка оточує вас. По-друге, не робіть поспішних і тому неправильних висновків. По-третє, будьте досить відважні щоб ухвалювати рішення. По-четверте, ухваливши його дійте впевнено і без сумнівів. По-п’яте, зосередьтеся і не шкодуйте своєї енергії та сили. І врешті-решт не бійтеся припуститися помилки.

3 коментарі:

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми хотіли б відзначити виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. Професіоналізм пана Лі та знання кредитної компанії були вражаючими та по-справжньому оціненими. Містер Лі - надійний кредитний співробітник. Раніше ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним і нудним. Містер Лі пішов вище і далі, щоб переконатися, що всі наші потреби були задоволені і що все було оброблено ретельно та ефективно. Ми рекомендуємо його і надалі і надалі ». Містер Лі Контактна електронна адреса / Whatsapp 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити

IMG 4293