понеділок, 13 листопада 2017 р.

Обласний семінар з питань «Випереджаючої освіти для сталого розвитку»

25 лютого 2015 року в актовому залі ДОІППО пройшов обласний семінар для керівників експериментальних шкіл, що працюють за проектом «Випереджаюча освіта для сталого розвитку», у роботі якого була задіяна Постоєнко О.О., заступник директора з НВР НВК «Ліцей № 10».
На семінарі були поставлені нові завдання для ІІІ(узагальнюючого) етапу експериментальної роботи. Обговорювалися нові перспективні напрямки роботи експериментальних шкіл проекту «Випереджаюча освіта для сталого розвитку». Були підведені підсумки обласного конкурсу «Школа випереджаючої освіти – інноваційний навчальний захід», в якому 150 шкіл області представили цікавий досвід роботи з даної проблеми. НВК «Ліцей» був відзначений за активну участь у конкурсі.

1 коментар:

  1. Ми хотіли б відзначити виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. Професіоналізм пана Лі та знання кредитної компанії були вражаючими та по-справжньому оціненими. Містер Лі - надійний кредитний співробітник. Раніше ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним і нудним. Містер Лі пішов вище і далі, щоб переконатися, що всі наші потреби були задоволені і що все було оброблено ретельно та ефективно. Ми рекомендуємо його і надалі і надалі ». Містер Лі Контактна електронна адреса / Whatsapp 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити

IMG 4293